Johdanto:

Lähde unohtumattomalle junamatkalle Milanosta Roomaan pysähtyen välillä Bologna Centrale ja Firenze ylellisellä

Lähtöasema:

Milano Milano, pohjois-Italian eloisassa metropolissa, toimii tämän lumoavan junaseikkailun lähtöpisteenä. Tunnettu muodista, taiteesta ja historiallisista maamerkeistään, Milano tarjoaa täydellisen yhdistelmän nykyaikaista vetovoimaa ja perinteistä viehätystä.

Saapumisasema:

Roma Roma, ikuinen kaupunki ja matkamme lopullinen määränpää, on antiikin raunioiden, vaikuttavan arkkitehtuurin ja syvän perinnön aarreaitta. Astu junasta ja uppoudu tämän ajattoman kaupungin loistoon, joka on lumonnut sydämet vuosisatojen ajan.

Siirtymäasema 1:

Bologna Centrale Matkalla Milanosta Roomaan juna tekee lumoavan pysähdyksen Bologna Centralella. Tämä eloisa kaupunki on kuuluisa rikkaasta kulttuuristaan, herkullisesta ruokakulttuuristaan ​​ja arkkitehtonisista mestariteoksistaan. Nauti aidoista italialaisista herkuista ja tutki viehättäviä Bolognan katuja käyttäen hyväksesi täällä vietettyä aikaa.

Siirtymäasema 2:

Firenze (Florence) Toisena lumoavana kaupunkina reitin varrella on Firenze, kaupunki, joka ei kaipaa esittelyjä. Tunnettu renessanssitaiteestaan, upeista katedraaleistaan ​​ja viehättävistä kaduistaan, Firenze hurmaa kävijät ajattomalla kauneudellaan. Ota hetki tutkia tämän kulttuurin keitaan ihmeitä ennen matkasi jatkamista.

Nähtävyydet rautatien varrella ja lähellä asemia:

Kun juna kiemurtelee kuvankauniin Italian maaseudun läpi, henkeäsalpaavat näkymät avautuvat silmiesi edessä. Ihaile laajoja viinitarhoja, viehättäviä kyliä ja mäntyjen koristamia kukkuloita, luoden postikorttimaiseman. Matka tarjoaa vilauksia Italian luonnonkauneudesta, antaen sinulle mahdollisuuden nähdä maan lumoavat maisemat.

Jokaisen aseman läheisyydessä odottaa jännittäviä nähtävyyksiä. Milano houkuttelee ikonisilla maamerkeillään, kuten upealla Duomo di Milanolla ja historiallisella Galleria Vittorio Emanuele II:lla. Bologna houkuttelee vierailijoita keskiaikaisilla torneillaan, kauniilla Piazza Maggiorella ja lumoavalla Basilica di San Petroniolla. Firenzessä odottaa monia ihmeitä, mukaan lukien maailmankuulu Uffizi-galleria, henkeäsalpaava Duomo ja viehättävä Ponte Vecchio.

Italo-juna:

Mukavuus, luokka ja mukavuus Italo tarjoaa valikoiman istumaluokkia, jotka vastaavat erilaisia ​​mieltymyksiä ja budjetteja. Olipa valintasi ylellinen Prima-luokka, tyylikäs Club-luokka tai mukava Smart-luokka, Italo takaa iloisen matkan kaikille matkustajille. Rentoudu tyylikkäästi, nauti laivan mukavuuksista ja nauti maisemista matkustaessasi äärimmäisessä mukavuudessa.

Nopea Italo AGV NTV-juna nähdään testin aikana Italiassa 19. syyskuuta 2011. NTV on perustettu vuonna 2006, kun Euroopan unioni siirtyi avoimeen rautatieliikenteeseen kilpailulle, ja se on sijoittanut 1 miljardi euroa (1,3 miljardia dollaria) ravistellakseen junamatkailua Italiassa nopeiden matkojen ja ylellisen palvelun lupaamisen nimellä Italo maaliskuuhun 2012 mennessä.

Hinta, etäisyys ja kesto:

Milanon ja Roman välisen junamatkan kesto Bolognan ja Firenzen kautta kestää noin 500 kilometriä ja kestää noin kolme tai neljä tuntia riippuen tarkasta reitistä ja junataulusta. Italo tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja, mikä tekee tästä huomattavasta matkasta saavutettavissa olevan kaikille.

Koe taika: Milano Romaan Bologna ja Firenzen kautta Upouutinen junaseikkailu vie sinut halki Italian upeiden maisemien ja ikonisten kaupunkien. Italo-junien ylellisyys, mukavuus ja kätevyys tekevät tästä matkasta unohtumattoman kokemuksen. Nauti matkasta, ihaile näkymiä ja luo muistoja, jotka kestävät ikuisesti.

分类: EN

0 条评论

发表回复

Avatar placeholder

您的电子邮箱地址不会被公开。 必填项已用 * 标注